'Als Verstappen de juiste tools en mindset heeft, dan is hij niet te verslaan' Max Verstappen

'Als Verstappen de juiste tools en mindset heeft, dan is hij niet te verslaan'

Door Joris Verwijst 19 november 2019 | 14:53


Als Max Verstappen het juiste materiaal krijgt van zijn team Red Bull, dan wint hij alles. Die conclusie trekt Martin Brundle, co-commentator bij het Britse Sky Sports. De analist en commentator kijkt terug op de Grand Prix van Brazilië. 

'Het was een ongewone race. We hadden met Valtteri Bottas de enige motorgerelateerde uitvaller van de dag. Daarnaast versloeg een Toro Rosso-Honda de Mercedes van Lewis Hamilton heuvelop richting de finish', aldus Brundle in zijn column voor SkySports

Brundle genoot van Verstappen. 'De baan op zondag was kurkdroog en werd enkel vervuild door wat Pirelli-banden en wat stukjes carbon. Er was één man die het samen met zijn team allemaal onder controle had: Max Verstappen en Red Bull.' De Limburger haalde zesvoudig wereldkampioen Hamilton twee keer in, op de baan. 

'Dan is hij niet te verslaan'

In alle stints leek Verstappen niet te houden. 'Niets kon hem stoppen: de start, banden en strategie waren perfect, net als de pitstops. Hij haalde Hamilton op het juiste moment in. Als Verstappen de juiste tools en mindset heeft, dan is hij op geen enkele manier te verslaan. Dat soort dingen zeg je normaal over Lewis Hamilton. Het was prachtig om hen in een echt gevecht te zien.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
19 Nov 2019 om 16:30

noem een race waarin max niet de mindset heeft,,,,,,MAGIC MAX kent maar motor stand....
aanvalluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws