Chandhok ziet bijzondere ontwikkeling bij Verstappen: 'Dit is echt exceptioneel' Max Verstappen

Chandhok ziet bijzondere ontwikkeling bij Verstappen: 'Dit is echt exceptioneel'

Door Maurits Kappetijn 20 november 2019 | 20:11


Afgelopen weekend haalde Max Verstappen alweer zijn achtste overwinning binnen uit zijn carrière. De Nederlander is volgens oud-coureur Karun Chandhok hard op weg om een legende in de Formule 1 te worden en in zijn wekelijkse blog spreekt Chandhok zich lovend uit over de Red Bull-coureur. 

Chandhok zag op Interlagos een zelfverzekerde Verstappen. 'Max was echt aanwezig, zijn doortastendheid was duidelijk zichtbaar. Het feit dat hij competitief zou zijn was al vanaf de eerste training zichtbaar. In de kwalificatie ging hij ook echt volle bak, dat zag je wel aan zijn tijd in Q2; die was sneller dan zijn snelste ronde in Q3.'

'Verstappen lijkt wel 40 jaar als hij over de boordradio praat'

'Met name in de communicatie met zijn team maakt Max een bijzondere ontwikkeling door', gaat Chandhok verder in zijn column bij Sky Sports'Ik heb meegeluisterd met boordradio's van Max tijdens het weekend en daarin merkte ik dat hij ontzettend kalm en gedecideerd was. Dat was bij Hamilton wel anders, om maar een voorbeeld te noemen. De manier waarop Max beslissingen maakt met zijn engineer Gianpiero Lambiase doet hem overkomen als een 40-jarige, echt bijzonder. Dat is echt een exceptionele kwaliteit.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws