Coronel: 'Die grote mond die Verstappen had heeft het vuurtje wel aangewakkerd' Max Verstappen

Coronel: 'Die grote mond die Verstappen had heeft het vuurtje wel aangewakkerd'

Door Christian Moerman 22 november 2019 | 23:08


De mannen van F1 Café hebben nog even teruggeblikt op de Grand Prix van Brazilië. Tom Coronel heeft de race nog niet gezien, Jack Plooij en Robert Doornbos wel. Over de wedstrijd op Interlagos was men het snel eens, over de Ferrari-beschuldigingen niet.

'Ik heb vlagen van de race gezien maar niet alles. Ik hoor van mensen dat dit tot de top drie beste races ooit hoort, ik word door jullie verhalen alleen nog maar enthousiaster. Maar hij (Verstappen, red.) blijft groeien, dat maakt hem nog zoveel unieker dan al die anderen', zo opent Coronel op Ziggo Sport.

Doornbos weet precies wat Max Verstappen goed heeft gedaan op het Braziliaanse circuit: 'Met name die out-lap, daar heeft hij hem op gewonnen. Toen hij meteen Charles Leclerc én Lewis Hamilton in wist te halen.'

Verstappens uitspraken over Ferrari worden aangehaald

Aan tafel werd de vraag gesteld of de Nederlander na de indamming van de Ferrari-krachtbron (en tot op zekere hoogte ook de Mercedes-krachtbron) betekende dat hij de beste auto van de grid had.

'Die grote mond die die had, waar niemand over op kon houden, daarmee heeft hij het vuurtje wel aangewakkerd', meldt Coronel. Plooij schoot de Red Bull-coureur te hulp: 'Dat is toch helemaal geen grote mond? Hij twijfelde gewoon.'

'Jawel, dat was een hele duidelijke beschuldiging natuurlijk', ook Rob Kamphues mengt zich in het gesprek. Er wordt door de tafel geen duidelijke conclusie getrokken maar het is wel duidelijk dat de meningen verdeeld zijn over of de uitspraken van Verstappen terecht waren. Wel heeft het een voordelig effect gehad. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws