Villeneuve blikt terug op seizoen Verstappen: 'Heel Nederland is nu vast in shock' Max Verstappen

Villeneuve blikt terug op seizoen Verstappen: 'Heel Nederland is nu vast in shock'

Door Sam Koster 02 december 2019 | 09:37


Jacques Villeneuve blikt bij de NOS terug op seizoen 2019. De Canadees vindt dat de Formule 1 er een interessant seizoen op heeft zitten, en heeft vooral een hoop te vertellen over Max Verstappen.

Terugblikkend op 2019 stelt Villeneuve zich weinig spannendere seizoenen te kunnen herinneren. Villeneuve noemt de overwinningen van Verstappen als hoogtepunten van het seizoen. De Canadees, die vaak zijn woordje klaar heeft als Verstappen een fout maakt, geeft toe juist erg positief over de Limburger te zijn.

'Verstappen is dit seizoen echt volwassen geworden,' jubelt de kampioen van 1997. 'Hij is een stuk beter gaan rijden', aldus Villeneuve. Vooral van de overwinning in Duitsland is de Indy500-winnaar onder de indruk. Zelfbewust voegt hij daaraan toe: 'Nederland zal wel in shock zijn, maar ik heb niks persoonlijks tegen Verstappen.'

Verstappen geen kampioen volgens Villeneuve

Ondanks de vooruitgang die Verstappen heeft gemaakt, ziet Villeneuve hem nog geen wereldtitel winnen. 'Red Bull Racing piekt soms, maar voor titels moet je het hele jaar vooraan staan', zegt Villeneuve. De oud-Williams-coureur denkt zodoende dat Lewis Hamilton volgend jaar zijn zevende titel gaat winnen. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws