Verstappen sr. voert de druk op: 'Praten in ieder geval wel met de topteams' Max Verstappen

Verstappen sr. voert de druk op: 'Praten in ieder geval wel met de topteams'

Door Christian Moerman 02 december 2019 | 20:40


Bij Peptalk heeft Jos Verstappen aangegeven goede hoop te hebben in het komende seizoen bij Red Bull. Elk jaar staan de tellers in Australië weer op nul, nu moet Red Bull vanaf het begin af aan jagen om Max Verstappen het wereldkampioenschap te kunnen bieden.

'Het is altijd afwachten, Red Bull is weer heel enthousiast, maar dat zijn Ferrari en Mercedes ook.
Omdat de reglementen hetzelfde blijven is de kans er dat ze volgend jaar vanaf het begin mee kunnen vechten wel groter', zo opent de voormalig Formule 1-coureur in het praatprogramma.

Verstappen senior gelooft er in

Jos denkt dat het volgend jaar zomaar anders zou kunnen zijn: 'Ik heb goede hoop, maar we moeten kijken hoe het ervoor staat.' Rondom de paddock zijn de geruchten over een mogelijke overstap naar Mercedes sterker aan het worden, Jos meldde lachend dat vooral de top drie in aanmerking komt: 'Of je met iedereen moet praten weet ik niet, maar in ieder geval wel met de topteams.'

De oud Benetton-coureur werd ook gevraagd welke overwinning van zijn zoon dit jaar hij het mooiste vond. Resoluut antwoordde Verstappen senior: 'Ik vond Oostenrijk de mooiste. Die was belangrijk voor het team en voor Honda. Het was op de Red Bull Ring, er waren ongeveer 20.000 Nederlanders aanwezig, het was verreweg de mooiste.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees ook:

- NB: 'Teamgenoot Verstappen is beste van de slechten'

- Jos Verstappen


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws