Hakkinen prijst smaakmaker van 2019: 'Verstappen reed een formidabel seizoen' Max Verstappen

Hakkinen prijst smaakmaker van 2019: 'Verstappen reed een formidabel seizoen'

Door Christian Moerman 05 december 2019 | 15:09


Mika Hakkinen schrijft geregeld in zijn blogs voor Unibet over de Formule 1 en haar spelers. Deze week blikt de voormalig McLaren-coureur terug op het seizoen en hij benadrukt dat Max Verstappen toch wel een hoofdrol gespeeld heeft dit jaar.

'Dit was een belangrijk jaar voor Max. In de eerste helft van 2018 maakte hij fouten, hij wilde te veel met een auto die simpelweg niet snel genoeg was. Hij heeft zich dit jaar echter herpakt, stal de show en reed een formidabel seizoen', zo opent de Fin.

Verstappen wist dit seizoen maar liefst drie overwinningen op naam te schrijven. In een inferieure auto is deze prestatie nóg mooier: 'Zijn overwinningen in Oostenrijk, Duitsland en Brazilië tonen hoe goed hij is en hoe goed de combinatie Honda-Red Bull werkt.'

Red Bull moet aan het werk volgens Hakkinen

'De ingenieurs bij Honda moeten nog wat extra vermogen ergens vandaag zien te toveren om dichter bij Ferrari en Mercedes te zitten, maar als je beseft dat Max nu al derde in het wereldkampioenschap geworden is, dan merk je dat dit een schitterend resultaat is', concludeert de tweevoudig wereldkampioen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws