Hamilton: 'Wolff wordt door veel coureurs gebeld, waaronder Verstappen' Max Verstappen

Hamilton: 'Wolff wordt door veel coureurs gebeld, waaronder Verstappen'

Door Joris Verwijst 07 december 2019 | 09:35


Dat de Formule 1 in 2021 fors gaat veranderen, is duidelijk. Dat heeft enerzijds te maken met de regelwijzigingen die vanaf dan van kracht zijn. Anderzijds speelt ook mee dat veel coureurs een aflopend contract hebben en dat het dus nog maar de vraag is welke coureur waar rijdt. 

Lewis Hamilton wordt gelinkt aan Ferrari. Volgens de Engelsman is Max Verstappen één van de coureurs die graag zou willen profiteren van een vertrek van Hamilton bij Mercedes. Dat vertelde Hamilton op het FIA-gala, vlak nadat Verstappen zijn persmoment had gehad. 

'Het wordt interessant, want veel coureurs lopen uit hun contract. Toto (Wolff, teambaas Mercedes) wordt veel gebeld, ook door de coureur die hier net was', doelt Hamilton op Verstappen. 'Velen willen hun team verlaten en tekenen bij een team zoals wij. Dat is logisch, want iedereen wil winnen en deel uitmaken van een goede formule', wordt Hamilton geciteerd door ESPN.

Historie tussen Wolff en Verstappen

Het is niet de eerste keer dat er geruchten zijn over een aanstaand huwelijk tussen Mercedes en Verstappen. Zo gaf Helmut Marko eerder dit jaar aan dat Wolff Verstappen los probeerde te weken bij Mercedes. Dat nieuws werd vervolgens ontkend door zowel Verstappen als Wolff. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

peter_heijnen
8 Dec 2019 om 15:29

Ja als je Verstappen straks op de baan niet meer denkt aan te kunnen, kun je maar beter nu alvast de welbekende spelletjes naast de baan spelen.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws