Verstappen vindt kritiek vermakelijk: 'Met name als ze er helemaal naast zitten' Max Verstappen

Verstappen vindt kritiek vermakelijk: 'Met name als ze er helemaal naast zitten'

Door Christian Moerman 10 december 2019 | 12:21


Max Verstappen was in een goede bui bij Peptalk. De Nederlander vermaakte zich prima naast de twee andere vrouwelijke topsporters. Hij heeft veel commentaar te verduren gekregen het afgelopen jaar maar ligt hier niet wakker van.

'Iedereen heeft toch z'n eigen mening dus uiteindelijk let je gewoon op jezelf en je team. Soms vind ik die negatieve dingen leuk om te lezen, dat is soms wel mooi toch? Met name als ze er vervolgens helemaal naast zitten. Het is van buitenaf altijd makkelijk praten', zo opent de Red Bull-coureur, die na het uitstekende seizoen bij de Oostenrijkse renstal de toekomst positief inziet.

Verstappen mikt alleen op wereldkampioenschap

Verstappen vervolgt: 'Voor mij was altijd doel om de Formule 1 te halen, je droomt van overwinningen en titels en die droom is nog niet helemaal uitgekomen. We zijn wel altijd hard aan het werk. Ik ben niet van het stilstaan en het nadenken en ik wil gewoon doorgaan. Na een wedstrijd geniet je wel, maar dat duurt niet altijd lang.'

Verstappen - die dit jaar op het FIA-gala de prijs voor mooiste inhaalactie van het jaar binnensleepte - wist als derde te eindigen in het constructeurskampioenschap en in 2020 wil Red Bull vanaf het begin van het seizoen meedoen voor de titel. Volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko was het vooral Red Bull dat tekortschoot in 2019. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws