Verstappen maakt puinhoop van Red Bull-middag: 'Ja, dat is kamelenpoep..' Max Verstappen

Verstappen maakt puinhoop van Red Bull-middag: 'Ja, dat is kamelenpoep..'

Door Christian Moerman 10 december 2019 | 12:55


Max Verstappen en Alexander Albon worden geregeld gestrikt om promotiewerk te doen voor Red Bull. Ook in Abu Dhabi werd het duo op pad gestuurd, Red Bull heeft ons een kijkje achter de schermen gegeven bij het rijdersduo.

Het tweetal mocht met een Red Bull-buggy door de duinen van Abu Dhabi crossen maar de coureurs wisten voordat ze instapten de boel al op stelten te zetten. Verstappen zag een plekje in de achterbak van de Aston Martin-taxi en besloot een dutje te gaan doen.

Albon leverde het commentaar: 'Zijn we aan het kijken hoeveel keer we Max in de achterbak kunnen krijgen? Ik denk twee, als jij lepeltje-lepeltje zou liggen met jezelf, pas je er vast twee keer in', zo luidde de conclusie van de Thaise-Brit.

Toen Verstappen weer uit de achterbak kroop vroeg zijn collega of het een geslaagd avontuur was: 'Hoe was je ritje?' Verstappen heeft wellicht wat te veel maffiafilms gezien, tenminste, dat doet zijn antwoord vermoeden: 'Ik ben gekidnapt..'

Verstappen, Albon en de kamelenpoep

Na het avontuurtje in de achterbak besloten Albon en Verstappen dan toch maar richting de duinen te gaan. Het duurde niet lang voordat Albon iets vreemds tegenkwam: 'Wat is dit? Serieus, wat is dit? Is dit kamelenpoep?'

De meest logische reactie als je poep tegenkomt is natuurlijk om erop te gaan stampen. Dit leek Albon ook een begrijpelijke volgende stap. Verstappen zag het voor zijn neus gebeuren en concludeerde grijnzend: 'Ja, dat is kamelenpoep.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees ook:

- Binotto: 'Zijn blij deel uit te mogen maken van Leclerc Verstappen-rivaliteit'

- Verstappen vond FIA-gala verschrikkelijk: 'Kregen de champagne niet eens mee naar huis'


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws