Verstappen knipoogt naar Marko en Horner: 'Met Red Bull wil ik het WK winnen' Max Verstappen

Verstappen knipoogt naar Marko en Horner: 'Met Red Bull wil ik het WK winnen'

Door Christian Moerman 11 december 2019 | 16:32


Max Verstappen heeft in een interview sterk gehint op vervolgseizoenen bij Red Bull. De teller staat in 2021 weer praktisch op nul voor alle teams en hij denkt dat Red Bull hier mooi gebruik van kan maken. Ook de progressie van Honda ziet hij als veelbelovend.

De Nederlander meldt tegenover Autocar dat hij denkt dat hij op de goede plek zit: 'Ik ben tevreden met waar ik nu ben. Met Red Bull wil ik het WK winnen. Ze hebben mij groot gemaakt in de sport, daarom wil ik graag loyaal blijven. Ik geniet van de mensen om mij heen, het hele team is fantastisch. Ik voel me hier thuis, dat is denk ik erg belangrijk voor een coureur.'

'Ik voel me bovendien ook zeer gewaardeerd hier. Als je ziet hoe gemotiveerd iedereen is om altijd dat stapje extra te zetten, dan is het misschien wel begrijpelijk dat ik niet van team wil veranderen', vervolgt Verstappen. Christian Horner en Helmut Marko hebben er vertrouwen in dat de Red Bull-coureur blijft, maar veel zal afhangen van de RB16.

Verstappen verwacht meer vermogen van Honda

Ook de Japanse motorfabrikant zal in 2019 de verwachtingen weer waar moeten gaan maken: 'Ik verwacht in 2020 meer vermogen. De betrouwbaarheid is dit seizoen top geweest, we hebben hem niet één keer langs de kant moeten zetten met technische problemen. Ik denk dat dit voor Honda een doorbraak geweest is.'

'We waren natuurlijk zeer tevreden met de overwinningen dit jaar. Als je het motorvermogen van Honda vergelijkt met dat van Renault en Mercedes, dan zie je dat we steeds dichterbij de Mercedes-krachtbron aan het komen zijn, het is veelbelovend voor 2020', concludeert de Limburger. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Gerelateerde Red Bull-artikelen

- Verstappen neemt Red Bull-skydiver mee: 'Is het gebruikelijk dat de remmen in de fik staan?'

- Blik op F1: Waarom Verstappen gewoon zijn contract gaat verlengen


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws