Red Bull-helm van Verstappen gaat naar de veiling, minstens 15.000 euro verwacht Max Verstappen

Red Bull-helm van Verstappen gaat naar de veiling, minstens 15.000 euro verwacht

Door Christian Moerman 13 december 2019 | 10:16


Op veilingwebsite Catawiki staat vanaf nu de helm van Max Verstappen te koop. De Red Bull-coureur moest afscheid nemen van de helm die hij in 2017 droeg, een unieke buitenkans voor de ware Verstappen-fan. Je moet er echter wel diepe zakken voor hebben.

Volgens Motorsport betreft het de helm die hij in het 2017-seizoen droeg, mét gesigneerd vizier. Helmen worden niet vaak te koop aangeboden, wat deze veiling uniek maakt. Sinds vanochtend staat het artikel online en tot en met tweede kerstdag kan er geboden worden.

De Sport Memorabilia Expert van Catawiki, Marc Jans, was ontzettend trots op het aantrekken van het motorsportartikel: 'Deze helm is erg bijzonder. Max Verstappen-helmen komen vrijwel nooit op de markt en zijn dan ook erg zeldzaam en gewild.'

Verstappen-helm is prijzig

'Deze Arai GP6 helm is de enige helm uit het F1 seizoen 2017 die beschikbaar is voor verzamelaars en fans', vervolgt de Nederlander tevreden. De experts van Catawiki hebben aangegeven dat ze verwachten minimaal 15.000 euro voor de helm te vangen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws