Verstappen in Max The Movie: 'Leclerc heeft geen invloed op of ik naar Ferrari ga' Max Verstappen

Verstappen in Max The Movie: 'Leclerc heeft geen invloed op of ik naar Ferrari ga'

Door Joshua Jacobs 13 december 2019 | 18:39


Vanavond in de Ziggo-film 'Max The Movie' passeert het afgelopen Formule 1 seizoen de revue, door de ogen gezien van analisten en Max Verstappen zelf. De Nederlander trekt een boekje open over zijn races, de duels op het scherpst van de snede met Charles Leclerc en Ferrari, zijn teamgenoten en de politiek.

Max Verstappen heeft op zijn zachtst gezegd een rumoerig jaar achter de rug. Het is wel zijn succesvolste jaar tot op heden. Wat in eerste instantie leek op een leerjaar voor de mannen uit Milton Keynes, om de nieuwe samenwerking met motorenfabrikant Honda vlot te trekken, ontaarde in een steeds fellere strijd met de Ferrari's en Mercedessen naarmate de tijd vorderde.

In deze tijd heeft Verstappen drie overwinningen geboekt, wisselde twee keer van teamgenoot en had de nodige robbertjes uit te vechten met huidig wereldkampioen Lewis Hamilton en aanstormend Ferrari-talent Charles Leclerc. De jonge hond heeft meer ervaring opgedaan met het spelletje wat Formule 1 heet, maar staat nog altijd garant voor heerlijk down-to-earth uitspraken en commentaar. Dat en meer om 22.30 uur op Ziggo Sport (kanaal 14).

 

Interview Verstappen trailer


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws