Verstappen over verlenging: 'Willen glorieuze Red Bull-periode herbeleven' Max Verstappen

Verstappen over verlenging: 'Willen glorieuze Red Bull-periode herbeleven'

Door Christian Moerman 10 januari 2020 | 08:34


Max Verstappen denkt dat Red Bull klaar is om de succesvolle tijden van het begin van vorig decennium te herleven. De Nederlander verlengde zijn contract bij de Oostenrijkse renstal tot en met 2023 en merkt dat hij zich kan vinden in de sfeer die binnen het team heerst.

'Ik vind het hier vooral echt leuk, dat is belangrijk. Ik kan met iedereen opschieten en we zitten allemaal op één lijn. We willen allemaal winnen en iedereen heeft die winnaarsmentaliteit', zo opent de Nederlander tegenover Motorsport-Total.

Dit is de eerste keer dat de Limburger openlijk praat over zijn beslissing om bij Red Bull te blijven en hij klinkt tevreden: 'Iedereen op het circuit en in de fabriek is gemotiveerd om te tonen dat wij de glorieuze Red Bull-periode kunnen herleven. We willen het opnieuw voor elkaar krijgen.'

Verstappen goede relatie met Lambiase

Ook gaat hij even in op de relatie die hij heeft met zijn ingenieur, Gianpiero Lambiase. Dit loopt eigenlijk van het begin al aan goed: 'We zijn allebei vrij eenvoudig en eerlijk. We kunnen elkaar ook gewoon vertellen dat we slecht hebben gepresteerd als het nodig is, dat vind ik top.'

'Lambiase praat niet alleen om het praten, dat is goed. Ik hou van snelle, eenvoudige communicatie, volgens mij werkt dat het beste. Je leert elkaar wel steeds beter kennen, soms kan hij zelfs al raden wat ik ga zeggen', concludeert de Red Bull-coureur vermaakt. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws