Doornbos: 'Natuurlijk was hij de spil in het rijderscarrousel' Max Verstappen

Doornbos: 'Natuurlijk was hij de spil in het rijderscarrousel'

Door Christian Moerman 16 januari 2020 | 10:26


Robert Doornbos heeft na zijn theatertour met Rob Kamphues, Motorsport te woord gestaan. Er is al veel commentaar geleverd op het bijtekenen van Max Verstappen, maar blijkbaar raakt Doornbos er niet over uitgepraat.

'Ik hoorde in de wandelgangen al een beetje wat er speelde, maar het blijft verrassend', zo opent de voormalig Red Bull-coureur na afloop van de voorstelling. Omdat hij bij de Oostenrijkse renstal gezeten heeft, kent hij sleutelfiguren daar die bereid zijn hem zo nu en dan wat in te fluisteren.

Helemaal als een verrassing kwam het dus niet voor het Ziggo Sport-duo, maar in de Formule 1-wereld weet je het niet zeker totdat de officiële aankondiging komt. Verstappen tekende tot en met 2023 bij Red Bull en is de vierde coureur die zich laat strikken voor na 2021.

Verstappen belangrijk voor rijdersmarkt

Verstappen was een van de hoofdrolspelers in de rijdersmarkt dit jaar, dat hij inmiddels niet meer open staat voor een ander team neemt wel de spanning weg, denkt Doornbos: 'Natuurlijk was hij een beetje de spil in het rijderscarrousel, dat is nu niet meer het geval.'

'Zekerheid is ook een goed ding, laten we hopen dat het lukt', concludeert de Nederlander die in totaal elf races wist te rijden. Het behoud van Verstappen was voor Red Bull cruciaal, zonder de Limburger werd een verlengde samenwerking met de Japanners onwaarschijnlijk geacht. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws