Formule 1 veilt racetenue Verstappen voor Australië Max Verstappen

Formule 1 veilt racetenue Verstappen voor Australië

Door Christian Moerman 22 januari 2020 | 09:53


Australië werd recent getroffen door zeer hevige bosbranden. Meerdere coureurs hebben al donaties gedaan om steun te betuigen aan het land, nu doet Formula 1 er nog een schepje bovenop. Meerdere Formule 1-gerelateerde spullen worden geveild, waaronder het racetenue van Max Verstappen.

Maar liefst een half miljoen euro schonk Lewis Hamilton, die bekend staat als natuurliefhebber. Een prachtig gebaar. Ook Daniel Ricciardo, die uit Australië komt, deed een oproep aan zo veel mogelijk fans om te helpen, de bosbranden hebben duizenden hectare bos verbrand en veel bedreigde diersoorten leven in deze omgevingen.

Formule 1 veilt kleding van Verstappen

De Formule 1 heeft besloten om artikelen te veilen die gebruikt zullen worden door de Formule 1-coureurs. De opbrengst gaat naar goede doelen die helpen met het herstel van het verwoeste gebied. Volgens Motorsport-Total gaan onder andere de handschoenen van Ricciardo, de helm van Kevin Magnussen en de racekleding van Verstappen onder de hamer.

Bovendien wordt er ook een 'meet and greet'-pakket geveild voor tijdens het Formule 1-weekend in Melbourne. De hoogste bieder mag een kijkje achter de schermen nemen op Albert Park en heeft vermoedelijk ook toegang tot de meeste coureurs en officials, zoals Hamilton en teambazen Mattia Binotto en Toto Wolff.

Een ander pakket dat gewonnen kan worden tijdens de veilig bevat een ronde als passagier in de safety car in Melbourne, een exclusieve blik achter de schermen van het racemanagement en een diner met Formule 1-topman Ross Brawn.  (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws