Update V | Red Bull opnieuw terug in Den Haag Max Verstappen

Update V | Red Bull opnieuw terug in Den Haag

Door Maurits Kappetijn 27 januari 2020 | 16:45


Update 16:40, 27-1-2020 | Red Bull opnieuw terug in Den Haag

Het weer is aardig betrokken aan de kust, met veel regendruppels op de lens van de strandwacht. Daarop heeft Red Bull het voor gezien gehouden, maar dat was het niet voor vandaag. Opnieuw is het team afgezakt naar het centrum van Den Haag om de boel 'onveilig' te maken. Volgens ooggetuige Richard was het oorverdovende gejank van de V8's duidelijk te horen in het centrum. Een fotograaf, ook Richard genaamd, kan er ook van genieten. Met beeld en geluid! (Foto: René Oudshoorn)

Update 14:35u, 27-1-2020 | Red Bull vertrekt van strand Scheveningen

Voor iedereen die teleurgesteld afgezakt is naar Den Haag om het Red Bull-geweld van dichtbij mee te maken: don't worry, want ze zijn nog in de buurt! Het team met camera's en bolides is afgezakt naar het strand voor opnames. Inmiddels is de feestelijke caravan alweer onderweg.

Volg de livestream van een toevallig gepositioneerde camera via de volgende link. Heerlijke beelden!

Update 12:15u, 27-1-2020 | Red Bull-wagens actief in Den Haag

Ze maken er wel een circus van, daar bij het Red Bull-team. Voor promotiedoeleinden hebben de Oostenrijkers een afvaardiging naar Nederland gestuurd, waarbij ze verschillende punten in Nederland aandoen. Daar komt nu dus een derde plek bij, Den Haag. Vanmorgen zijn de wagens daar gespot bij Paleis Noordeinde. Ook hebben we nieuw filmmateriaal toegevoegd bij de eerdere locaties waar Red Bull is geweest, scroll hiervoor even naar beneden.

Robert Doornbos is in de buurt, in zijn Instagram-story vraagt hij zijn volgers of ze kunnen raden waar hij is. Dat raadsel is dus opgelost! Als de politieke hoofdstad nog niet wakker was, dan zijn ze het nu wel. Mark Rutte zal zich waarschijnlijk te pletter zijn geschrokken aan zijn koffieapparaat in het Torentje.

Update - 11:30u, 26-1-2020 | Red Bull-bolides ook gespot bij Westlandse kassen

De Red Bull-crew heeft het voor de video-opnames van de promo voor de Nederlandse Grand Prix niet bij de Rotterdamse haven en de polder gehouden. Een dag later gaan de opnames verder, dit keer op een andere locatie.

Zondagochtend verschijnen verschillende berichten op Twitter, waarbij de showbolide van Red Bull, de RB8, verschijnt in het Westland. Een nog onbekende coureur van Red Bull reed vanochtend langs de eindeloze kassen en maakte zelfs een donut. De beelden verschenen op Twitter.

Update - 19:30u, 25-1-2020 | Formule 1-auto Verstappen ook gespot in de polder

De Red Bull-auto's die eerder vandaag gezien waren in de havens van Rotterdam lijken ook op andere plekken in Nederland te zijn opgedoken. Na het filmpje uit de Maasvlakte verschenen er meer filmpjes op Twitter.

Het team van Red Bull is ogenschijnlijk bezig met video-opnames voor de promotie van de Nederlandse Grand Prix. Naast dat men langs de havens in Rotterdam ging, verschenen de auto's van Verstappen en Albon ook in de polders bij Maasland.

Origineel bericht - 11:00u, 24-1-2020 | F1-auto Verstappen duikt op in Rotterdamse haven

Wie vandaag in of rond het Rotterdamse havengebied was, kan plotseling snoeiharde motorgeluiden hebben gehoord. Niet omdat er een stratenrace in de Maasstad was, maar omdat Red Bull Racing naar Nederland is afgereisd om filmopnames te maken voor promo's voor de Grand Prix in Zandvoort op 3 mei. Op social media verschenen meerdere foto's en video's.

Onder meer tussen de containers van de haven werd gescheurd door de twee Red Bull-wagens. Daarnaast bericht de lokale nieuwssite Regio15 dat er ook een tweede filmlocatie is gebruikt. Even buiten het dorp Maasland is een weg door de polder afgezet om tegen een typisch Nederlandse achtergrond opnames te maken om binnenkort de thuisrace van Max Verstappen aan te prijzen.

Verstappen niet aanwezig op filmdag Red Bull

Inwoners van Maasland die hoopten om Max Verstappen te kunnen zien, hebben echter een tegenvaller gehad. Ondanks dat de startnummers 23 en 33 van Alexander Albon en de Nederlander op de wagens prijken, hebben de Red Bull-coureurs hun auto's niet zelf door de polder gestuurd. Zij zijn momenteel op wintersport in Oostenrijk. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

F1Maximaal is bezig met een tevredenheidsonderzoek. Zou u ons uit de brand willen helpen? Deelname duurt slechts twee minuten, alvast bedankt!

Lees 3 Reacties

Tags:

Reacties

Ger1959uk
27 Jan 2020 om 14:24
Quote van Sjoerd Valkering
Helaas weten we dat niet...wel in Zandvoort later dit jaar...

:-)

Sjoerd Valkering
27 Jan 2020 om 14:19
Quote van Ger1959uk
Ze schijnen ook nog naar Scheveningen te gaan, weten jullie daar iets van?

Helaas weten we dat niet...wel in Zandvoort later dit jaar...

Ger1959uk
27 Jan 2020 om 12:47

Ze schijnen ook nog naar Scheveningen te gaan, weten jullie daar iets van?

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws