Heeft Red Bull het nieuwe helmdesign van Verstappen verklapt? Max Verstappen

Heeft Red Bull het nieuwe helmdesign van Verstappen verklapt?

Door Maurits Kappetijn 28 januari 2020 | 09:00


De afgelopen dagen dook het mediateam van Red Bull op verschillende plekken in Nederland op. Daarbij reden de coureurs Patrick Friesacher (oud-F1) en Juri Vips (Formule 3) als figuranten voor Max Verstappen en Alexander Albon. Bij de opnames viel echter een saillant detail op.

Voor de video, die ergens in aanloop naar de Nederlandse Grand Prix online zal worden gebracht, 'spelen' Friesacher en Vips respectievelijk Verstappen en Albon. Echter, Friesacher had een helm van Verstappen op die nog niet eerder gezien is. Geruchten op sociale media speculeren daarom dat dat wel eens het nieuwe helmdesign van de Nederlander zou kunnen zijn. 

Op het helmdesign is de sponsor van Verstappen, Carnext, duidelijk te zien. Een duidelijke indicatie dus, dat dit het nieuwe helmdesign van de Nederlander kan zijn.  

In de onderstaande tweet is de helm van Verstappen beter te zien.

Helmdesign Verstappen niet bevestigd 

Of het daadwerkelijk de nieuwe helm van Verstappen is, valt nog te bezien. Wellicht is het toch de persoonlijke, nieuwe helm van Friesacher, die veelal voor shows komt opdraven bij het Oostenrijkse team. Juri Vips had de helm van Albon op, maar het is vooralsnog onduidelijk of dat om een nieuw of oud ontwerp ging. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws