Verstappen nu wél in Red Bull: Massale optocht naar Zandvoort Max Verstappen

Verstappen nu wél in Red Bull: Massale optocht naar Zandvoort

Door Christian Moerman 28 januari 2020 | 10:08


Max Verstappen is vandaag te vinden op Circuit Zandvoort. Voor een promotie-evenement is de Red Bull-coureur samen met teamgenoot Alexander Albon te vinden op het kersverse Formule 1-circuit.

Het schema van de filmdag is uitgelekt en volgens die planning zijn de mannen momenteel het asfalt aan het testen in de duinen. Verstappen en Albon zijn vanochtend om 08.15 aangekomen in Zandvoort en er wordt nu beeldmateriaal geschoten, vermoedelijk ter promotie van de Nederlandse Grand Prix.

Volgens een recent Facebook-bericht zijn de Formule 1-fans aan het wachten totdat de Red Bulls het circuit op komen. Ze zullen twee ronden rijden en in bocht acht, negen en tien zal dan beeldmateriaal geschoten worden van de Red Bull-coureurs.

Formule 1-fans Verstappen uitgenodigd

Voor wie de memo gemist heeft, ook Verstappen-fans zijn welkom op het circuit. Voor de diehards die de kou, wind en regen willen trotseren om de Nederlander te zien rijden is het circuit open, het 'Oranje leger' geldt als cruciaal onderdeel van het promotiewerk.

Verstappen en Albon in de Red Bulls

Er zijn nu beelden opgedoken van het Red Bull-duo. Verstappen en Albon zijn inmiddels ter plaatse, hebben al plaatsgenomen in de auto's en hebben ook een rondje langs de fans gemaakt. Ondanks het druilerige weer zit de sfeer er goed in bij de Formule 1-fanaten.

Materiaal van de filmdag op Zandvoort stroom steeds meer binnen via social media. De sfeer die te zien, te voelen en te merken is op de video's en foto's is uiterst goed en belooft veel voor het evenement in mei. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Wij zijn bezig met een tevredenheidsonderzoek. Uw deelname helpt ons enorm en het onderzoek duurt niet meer dan twee minuten! Alvast bedankt!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws