Verstappen tevreden: 'Kan niet wachten om naar Barcelona te vertrekken' Max Verstappen

Verstappen tevreden: 'Kan niet wachten om naar Barcelona te vertrekken'

Door Christian Moerman 12 februari 2020 | 17:32


Max Verstappen heeft laten weten dat de eerste uren in de RB16 naar behoren zijn verlopen. Veel laat hij niet over zijn nieuwe voertuig los, maar hij klinkt zelfverzekerd.

'Ik ben net klaar met onze filmdag, dit was de eerste keer in de RB16. Heel positief, het is belangrijk om de auto aan de praat te krijgen en alle onderdelen te checken voordat we naar Barcelona gaan', meldt de Nederlander via Twitter.

Vanaf ongeveer één uur mocht de Red Bull-coureur plaatsnemen in de verbeterde versie van de RB15. Rond vier uur had hij alle ronden voltooid en stond hij weer naast het circuit.

Verstappen wil naar Barcelona

Verstappen staat te trappelen om naar Barcelona te vertrekken. Daar mag hij drie dagen in de Red Bull-bolide plaatsnemen om meer kilometers op de teller te zetten en definitief een beter gevoel voor de RB16 te krijgen.

'Ik kan niet wachten om daar te zijn. Ik zie jullie daar', zo besluit de Limburger zijn verhaal. Alexander Albon moest genoegen nemen met een rol als pitreporter op deze belangrijke dag voor Red Bull. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws