Verstappen: 'Als dat lukt wordt dit een heel interessant jaar' Max Verstappen

Verstappen: 'Als dat lukt wordt dit een heel interessant jaar'

Door Christian Moerman 13 februari 2020 | 12:00


Max Verstappen heeft aangegeven dat hij vanaf het begin van het seizoen de strijd aan wil gaan. Vorig jaar wilde het tot Oostenrijk niet lukken voor de Oostenrijkse renstal, nu moet dat anders.

'Het doel van het team is om voor het kampioenschap te vechten en beter te presteren dan vorig jaar. Vanaf de eerste race moeten we er bij zitten', zo opent Verstappen zijn pleidooi tegenover Formula 1.

Verstappen beseft dat de eindklassering ook aan het begin van het seizoen al bepaald kan worden. Daarom begint hij vol goede moed aan de kampioenschapsstrijd op Albert Park: 'In Australië moeten we al presteren.'

Verstappen tevreden met Red Bull en Honda

Red Bull en Honda hebben continu aan de nieuwe Red Bull gesleuteld, Verstappen is dan ook zeer te spreken over de bolide die op 12 februari gepresenteerd werd: 'We zijn goed op weg, het team is bijzonder gemotiveerd en heeft in de winterstop alles gegeven. Ik kan niet wachten om te beginnen.'

'Ik kijk uit naar dit seizoen en hoop dat we vanaf het begin competitief kunnen zijn. Als dat lukt dan wordt dit een heel leuk en interessant jaar', concludeert de Limburger. Een podiumplek op Albert Park zou met deze ambitie niet ondenkbaar zijn. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws