Update | Red Bull verbiedt verkoop Max Verstappen-trucks Max Verstappen

Update | Red Bull verbiedt verkoop Max Verstappen-trucks

Door Gino Haverkamp 11 maart 2020 | 17:11


Dat Red Bull Racing en Max Verstappen populair zijn, blijkt wel uit de nieuwste set vrachtwagens van Verspui Trucks. Het bedrijf, nieuwe en gebruikte DAF-trucks koopt én verkoopt brengt namelijk twee vrachtwagens met een Red Bull-kleurstelling op de markt. 

Bij het bedrijf zijn ze groot fan van de Formule 1 en in het bijzonder van Max Verstappen, zo vertelt Govert Vlot van Verspui Trucks aan het Algemeen Dagblad. 'Dat was voor ons de aanleiding om eens leuks iets te verzinnen. We zijn hier allemaal fan. De grafisch ontwerper en spuiter waar we vaak mee samenwerken, waren ook meteen enthousiast.'

Ludieke actie

Het uitbrengen van de twee 'Max Verstappen-trucks' moeten gezien worden als iets ludieks, zo benadrukt Vlot, die niet wil zeggen wat het prijskaartje van de trucks is. 'Dat lijkt me niet gepast. Het is overigens ook niet onze bedoeling om via het team geld te verdienen. Het is een ludieke actie.' (foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Update 17.15u | Red Bull tikt vrachtwagenbedrijf op de vingers

Het bedrijf dat Max Verstappen-trucks wilde verkopen, is op de vingers getikt door Red Bull Racing, de Oostenrijkers kregen te horen dat het vrachtwagenbedrijf 

AD meldt dat er sprake is van 'inbreuk op merkrecht'. Dit houdt in dat het bedrijf Red Bull zou gebruiken voor doeleinden waar ze geen toestemming voor gekregen hebben van het merk.

Red Bull stuurde er een advocaat op af, met succes. Inmiddels heeft het bedrijf uit Hoornaar al het materiaal van de trucks van internet gehaald en zullen ze de vrachtwagens, die sterk deden denken aan de Formule 1-auto van Verstappen, niet kunnen verkopen.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws