Krijgt Verstappen de eer om Circuit Zandvoort te openen? Max Verstappen

Krijgt Verstappen de eer om Circuit Zandvoort te openen?

Door Christian Moerman 20 februari 2020 | 11:30


Circuit Zandvoort zal binnenkort enige tijd open gaan. De baan is inmiddels volledig geasfalteerd en zal volgens Telegraaf eind volgende week open, om in april de deuren weer te sluiten tot aan het weekend van de Nederlandse Grand Prix.

Het feit dat het circuit rijklaar gemaakt is, moet uiteraard gevierd worden. De organisatie van Zandvoort hoopt daarom Max Verstappen de kunnen strikken om in een Aston Martin de eerste meters op het circuit te maken. 

Momenteel is het circuit in gesprek met Verstappen (waarschijnlijk zijn management, red.) en als er een datum is gevonden die voor beide partijen werkt, zal het waarschijnlijk de Red Bull-coureur zijn die het circuit officieel opent.

Alternatief voor Verstappen

Als Verstappen geen tijd heeft om mee te werken aan het PR-project, dan zal het Arie Luyendyk zijn die de eerste meters mag maken op het gloednieuwe asfalt. De Indy 500-winnaar zou zomaar op volle snelheid door de bocht kunnen gaan die naar hemzelf vernoemd is.

Het feit dat ze het asfalteren van het circuit nu al voor elkaar gekregen hebben, is volgens Alfred Vos, COO van bouwbedrijf VolkerWessels, uitstekend nieuws: 'De constructie van de unieke kombochten is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap van onze mensen.'

Jack Plooij zocht de CEO van Circuit Zandvoort gisteren op in Barcelona, de Nederlander wilde echter geen bevestiging geven van de plannen rondom Verstappen. Hij ontkende het echter ook niet. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Koop nu jouw producten uit de nieuwe Red Bull collectie!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws