Verstappen: 'Ik heb denk ik het goede voorbeeld gegeven' Max Verstappen

Verstappen: 'Ik heb denk ik het goede voorbeeld gegeven'

Door Christian Moerman 20 februari 2020 | 14:26


Max Verstappen heeft na een succesvolle eerste testdag aangegeven tevreden te zijn met de resultaten. Hij wist maar liefst 168 ronden te voltooien, meer dan elke andere coureur dan ook.

'Het was een goede dag, we hebben veel ronden gereden, dat is het belangrijkste. Ik kan momenteel nog weinig zeggen, dus laten we dat dan ook niet doen', zo opent de Nederlander nuchter via F1 in Barcelona.

Verstappen merkt dat de nieuwe Red Bull een significante verbetering is van die van vorig jaar. Vermoedelijk heeft de Limburger input gegeven, waar naar geluisterd is: 'We hebben zeker verbeterd op de plekken waar we dat wilden, nu moeten we veel ronden rijden en alle onderdelen uittesten.'

Verstappen geeft het goede voorbeeld

Verstappen denkt dat hij binnen het team goed de toon heeft gezet tijdens zijn eerste dag op Circuit de Catalunya-Barcelona. 'Het is altijd belangrijk om veel ronden te maken, ik heb vandaag denk ik het goede voorbeeld gegeven.'

'We hebben maar een gelimiteerd aantal dagen maar dat is aan het eind van de rit voor iedereen hetzelfde', concludeert de Red Bull-coureur. Alexander Albon is tijdens de tweede testdag in de RB16 te vinden en heeft in de ochtendsessie aanzienlijk minder ronden gereden. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Koop nu jouw producten uit de nieuwe Red Bull collectie!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws