Horner trots: 'Het toont Verstappens vertrouwen in ons' Max Verstappen

Horner trots: 'Het toont Verstappens vertrouwen in ons'

Door Christian Moerman 21 februari 2020 | 08:31


Christian Horner denkt dat Honda tot nu toe uitstekend werk heeft geleverd. Daarnaast merkt hij dat Max Verstappen steeds meer vertrouwen begint te krijgen in het team en blikt hij terug op de eerste testdagen.

'Dit tweede jaar met Honda hebben we een sterke winter gehad samen. De krachtbron is beter geïntegreerd in het chassis, de Honda-ingenieurs hebben uitstekend werk geleverd met de motor en het team heeft een prachtig chassis geleverd', zo opent de Brit tegenover Ziggo Sport.

Horner kreeg een vervroegd kerstcadeautje van Verstappen dit jaar. De Nederlander besloot zich ook na 2021 al aan zijn team te committeren. Naast zijn privéhuwelijk heeft Verstappen zich nu dus ook aan hem 'verbonden': 'Ik ben ook nog getrouwd met mijn vrouw.'

'Het toont Max zijn vertrouwen in ons, hij is de beste coureur in de wereld, wij geloven dat hij een enorme toevoeging is aan het team. Nu is het aan ons om hem materiaal te leveren zodat jullie ons niet steeds hoeven te vragen hoe de toekomst eruit ziet', vertelt hij Plooij kalm.

Horner tevreden over testdag Verstappen

Verstappen sprong als eerste in de RB16 op woensdag, de Red Bull-teambaas was zeer tevreden over de eerste meters van de Limburger: 'Gisteren was fantastisch, 170 ronden is het meeste dat we ooit gereden hebben
op de eerste dag.'

'We hebben alle doelstellingen bereikt, ik ben erg positief gestemd. Als de rijders in de fabriek zitten kunnen de coureurs merken dat het zitje misschien wat te klein is, dat was zo opgelost', concludeert hij.

De camera's pikten Alexander Albon op toen hij aan zijn schouder zat. De Thaise-Brit is iets groter dan Verstappen en het stoeltje moest bijgeschaafd worden voordat hij in de auto paste. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws