Verstappen over stilvallen RB16: 'Geen idee wat er gebeurde' Max Verstappen

Verstappen over stilvallen RB16: 'Geen idee wat er gebeurde'

Door Maurits Kappetijn 26 februari 2020 | 18:47


Max Verstappen tast nog altijd in het duister wat betreft zijn spin in de laatste minuten van de vierde testdag in Barcelona. Plots viel de RB16 stil en de Nederlander stond achterstevoren. Wat er precies gebeurde, weet Verstappen niet.

Verstappen stond de verzamelde media op het Circuit de Barcelona-Catalunya snel te woord, maar had moeite om een duidelijke verklaring af te geven met betrekking tot zijn spin. 'Geen idee wat er gebeurde, opeens spinde ik gewoon. Het was echter niet mijn fout, laten we het daar op houden. De auto is nog niet eens terug in de garage, dus we moeten even kijken wat er aan de hand was.'

Vierde dag zonder veel bijzonderheden voor Red Bull

Verder was de testdag in Barcelona een als alle anderen, waarbij er geen verdere bijzonderheden te melden zijn. 'Aan rondetijden hebben we nog niets, de verhoudingen zien we pas in Melbourne. We proberen nu om veel ronden te rijden en we testen wat kleine dingen uit. Dat is op dit moment ons plan,' aldus de Red Bull-coureur aan de vele media die in Spanje aanwezig zijn. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws