Mol: 'Verstappen wil de laatste in de RB16 zijn voor ze naar Melbourne gaan' Max Verstappen

Mol: 'Verstappen wil de laatste in de RB16 zijn voor ze naar Melbourne gaan'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 10:26


Olav Mol mengde zich tussen de F1TV-commentatoren en liet uiteraard Max Verstappen niet onbenoemd. De Ziggo Sport-man denkt dat de Nederlander tevreden is met de seizoensstart in Barcelona.

'Ik denk dat ze zo blij kunnen zijn als mogelijk. Ze doen wat ze willen en denken: dit is hoe het zit, dit is wat we willen doen', zo opent Mol over de eerste testweek van Red Bull en een relatief moeilijke tweede woensdag.

Uit de interviews en het contact met de Red Bull-coureur kan Mol opmaken dat Verstappen tevreden is: 'Max is blij. Hij wil gewoon meters maken. In de eerste instantie zou hij vrijdagmiddag niet rijden, nu wel.'

'Hij wil de laatste in de auto zijn voordat ze naar Melbourne vertrekken. Je wil dat laatste gevoel hebben', concludeert de commentator. Verstappen zal op vrijdag dus ook 's middags pas in actie komen, evenals op donderdag.

Kravitz vindt Verstappen kortaf

Ted Kravitz kwam naar Mol en Jack Plooij toe om te vragen hoe zijn Verstappen nou precies lazen. De Brit kan blijkbaar zelf geen hoogte krijgen van het toptalent: 'Hij geeft nog steeds korte antwoorden.'

Mol weet wel hoe dat komt, met een anekdote kaart hij aan dat ook vroeger Verstappen er geen fan van was om in het middelpunt van de belangstelling te staan: 'Hij was vroeger heel, heel erg verlegen.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws