Verstappen kalm in Barcelona: 'Gaat prima, lekker relaxt' Max Verstappen

Verstappen kalm in Barcelona: 'Gaat prima, lekker relaxt'

Door Christian Moerman 27 februari 2020 | 12:15


Max Verstappen oogde tot dag vijf eigenlijk opvallend rustig in Barcelona. De Volkskrant interviewde de Red Bull-coureur en merkte op dat het in gesprek met hem vooral leek alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Verstappen kwam op de tweede woensdag van de tests 's middags pas in actie, maar dat betekent niet dat hij stilzit. Zijn team propt zijn schema vol met mediaverplichtingen, zo ook met Nederlandse media.

De bolides reden al enige tijd niet vanwege een rode vlag toen hij geïnterviewd werd. Toen zijn persvoorlichter geen antwoord wist te geven op zijn vraag wat er precies gebeurd was op het circuit, reageerde hij nuchter: 'Ach, shit happens.'

'Het gaat prima, lekker relaxt', geeft hij aan. Een goed teken voor Red Bull-fans, een rustige Verstappen betekent doorgaans namelijk dat Red Bull alles op een rijtje heeft.

Verstappen kan geen voorspelling doen

Iedereen is benieuwd naar wat de Limburger zelf verwacht wat hij uit kan halen dit seizoen, maar ook Verstappen blijft ons een antwoord schuldig: 'Ik weet het zelf namelijk ook niet.'

'Richting de eerste race in Melbourne kan er nog heel veel veranderen', concludeert hij. Zelfs als er de komende testdagen nog snelle tijden neergezet worden, zou het alsnog een vertekend beeld kunnen geven voor de startopstelling in Australië. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws