Engineer Verstappen: 'Niet alles werkte goed tijdens tests' Max Verstappen

Engineer Verstappen: 'Niet alles werkte goed tijdens tests'

Door Sam Koster 28 februari 2020 | 21:36


Bij Red Bull Racing blikt men tevreden terug op twee weken testen in Spanje. Zo ook Guillaume Rocquelin, hoofd race engineering bij het team uit Milton Keynes. In een persverklaring van Red Bull toont de Fransman zich optimistisch, al erkent hij ook enkele typische testperikelen te hebben gehad.

'We wilden onze coureurs vandaag wat tijd geven om gericht op de race in Melbourne voor te bereiden, en dat hebben we gelukkig kunnen doen', aldus Rocquelin. 'Niet elke setup bleek goed te werken, maar voor zulke proeven is testen nou net bedoeld', gaat hij verder.

Na afloop van de wintertests is de algemene stemming positief bij het team van Max Verstappen. De tests hebben het team geen grote problemen opgeleverd en er zijn veel kilometers gemaakt. Ook Rocquelin blikt zodoende tevreden terug op wat hij de afgelopen weken zag.

Red Bull goed voorbereid naar Aurstralië

'Over de prestaties en de balans van de auto hebben we niet te klagen', stelt Rocquelin. 'Ondanks dat we dit jaar maar zes testdagen hadden in plaats van acht, hebben we ons goed kunnen voorbereiden op het seizoen', aldus de Fransman. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws