Verstappen ziet een terugkeer zitten: 'Ik mag Ricciardo zeer' Max Verstappen

Verstappen ziet een terugkeer zitten: 'Ik mag Ricciardo zeer'

Door Christian Moerman 12 maart 2020 | 08:29


Max Verstappen ziet een terugkeer van Daniel Ricciardo naar Red Bull wel zitten, maar weet dat de keuze niet aan hem is. Hij kan het nog steeds uitstekend vinden met de Australiër. Ook verheugt hij zich op de race op Albert Park.

Op de vraag of hij een terugkeer van Ricciardo zag zitten gaf Verstappen resoluut antwoord: 'Ja, maar dat is niet mijn keuze. Ik mag Ricciardo zeer en we hebben samen een enorm mooie tijd beleefd. Maar ik weet gewoon niet of dit ooit nog zal gebeuren. We kunnen het in ieder geval goed met elkaar vinden.'

'Het feit dat hij nu voor een ander team rijdt heeft onze vriendschap totaal niet beïnvloed. We brengen alleen wat minder tijd door samen, maar als we elkaar zien dan kunnen we goed lachen', vervolgt de Red Bull-coureur volgens het Australische Wide World of Sports.

Verstappen geniet van Albert Park

De eerste race wordt traditiegetrouw gehouden in Australië. Verstappen kan - ondanks de dreiging van het coronavirus - de sfeer rondom het circuit wel waarderen: 'Het hele weekend hier is mooi. Het is schitterend om te zien dat alle fans zo gepassioneerd zijn over de Formule 1.'

'Het circuit zelf heeft veel snelle bochten, met name de hoge snelheid waarmee je rijdt in de middelste sector maakt het uitdagend', vervolgt hij over Albert Park. Vorig jaar wist hij als derde over de eindstreep te komen in de Red Bull.

Albert Park ligt in een groen gebied, daar kan Verstappen wel aan wennen: 'Rondom het circuit ziet het er prachtig uit en je hebt natuurlijk een meer liggen in het midden van de baan, dat ziet er erg cool uit.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

B.Broers
14 Mar 2020 om 11:24

Wat kunnen mensen toch allemaal zeggen over de Formule 1,de een weet het nog beter
dan de anderen.Het wordt stil in de wereld,maar opeens gaat de zon weer schijnen heb
geduld het komt allemaal goed.Maak het thuis gezellig,want op reis kunnen we ook niet.!!!!!!!!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws