Norris op hilarische wijze geschept door Verstappen: 'Max, Max, Max toch..' Max Verstappen

Norris op hilarische wijze geschept door Verstappen: 'Max, Max, Max toch..'

Door Christian Moerman 24 maart 2020 | 15:16


Max Verstappen en Lando Norris houden zich doorgaans veel bezig met simracen. Nu het Formule 1-seizoen opgeschort is racen de twee jongelingen vrijwel dagelijks virtueel en komen ze elkaar geregeld tegen op het circuit. Hoewel het niet altijd goed af loopt weet Verstappen dat ze beiden alles met een korreltje zout nemen.

Eerder verscheen er al beeldmateriaal waarin Norris op de staart van Verstappen zat en een licht tikje tegen de achterkant van zijn bolide gaf. Het gevolg was een spin van de Nederlander, die niet meer in aanmerking kwam voor de overwinning.

In het kampioenschap 'Real Racers Never Quit', dat opgezet is door teamleden van Team Redline, nemen de twee Formule 1-coureurs het wederom tegen elkaar op. In de tweede race van de serie ging het al fout.

Norris: 'Max, Max, Max toch..'

Verstappen en Norris waren met elkaar aan het strijden om de eerste plek tijdens de tweede race van de eerste ronde van het 'virtuele mini-kampioenschap'. Deze eerste ronde werd op Spa Francorchamps verreden.

Tegen het einde van de race haalde Verstappen Norris in aan het einde van Kemmel Straight. In de volgende bocht verloor hij de controle over het stuur en schepte hij zijn Britse collega terwijl hij van de baan spinde. 'Max, Max, Max toch', zei Norris.

Verstappen gaf bij F1 Café vorig weekend al aan dat de online ongelukjes die veroorzaakt worden makkelijk weggelachen worden door het duo. 'Dat hoort er gewoon bij en dat is leuk', merkte hij op via Ziggo Sport. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws