Verstappen baalt na simrace: 'Het was slecht, langzaam en gewoon niet mijn auto' Max Verstappen

Verstappen baalt na simrace: 'Het was slecht, langzaam en gewoon niet mijn auto'

Door Wouter Leendertsen 28 maart 2020 | 10:16


Max Verstappen is niet tevreden over zijn prestaties in de derde ronde van de Real Racers Never Quit-simrace. Terwijl Kelvin van der Linde beide races won, behaalde de Red Bull-coureur een vijfde plaats als maximaal resultaat.

In de eerste race start Verstappen vanaf de zevende plek, maar kan hij, los van een goede start, geen potten breken. 'Het was geen goede race van mij', vertelt Verstappen over de eerste heat op zijn eigen website. 'Ik was langzaam in deze auto, ik kan er echt niet meer van maken.'

Verstappen kan ook in tweede race geen potten breken

De tweede race bracht de Limburger eveneens niet veel goeds. Na zich opnieuw op de zevende plek gekwalificeerd te hebben, wordt hij in de tweede ronde aangetikt door Shane van Gisbergen. Even later raakt Verstappen ook in de clinch met René Rast, waardoor de tiende plaats uiteindelijk het eindstation is.

'Waar zal ik mee beginnen? Het was slecht, langzaam en gewoon niet mijn auto', betoogt hij na afloop. 'Jammer dat ik eruit getikt werd. Daarna raakte ik de vangrail, maar kon ik wel verder.'

'Drie races in een week is perfect'

Zo kan Verstappen de eerste twee goede set races geen vervolg geven, waarin hij drie van de vier races won. Gelukkig voor hem krijgt hij snel een nieuwe kans, want om de dag volgen er nieuwe races.

'Drie races in een week is perfect', vindt de achtvoudig Grand Prix-winnaar. 'Het is niet teveel, en er zitten veel goede coureurs in. Hopelijk kunnen we volgende week doorgaan met wat we nu doen en het wellicht nog beter maken.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws