Redline-racer Van Buren: 'Hier met Verstappen is het echt jongens onder elkaar' Max Verstappen

Redline-racer Van Buren: 'Hier met Verstappen is het echt jongens onder elkaar'

Door Rick Pasker 28 maart 2020 | 10:32


Nu het Formule 1-seizoen stil ligt vanwege de coronacrisis, krijgt het simracen enorm veel aandacht. Verschillende Formule 1-coureurs mengen zich tussen de simracers om online races te rijden. Rudy van Buren is lid van Team Redline, het team waar ook Max Verstappen onderdeel van is, en vertelt hoe dat eraan toe gaat.

Van Buren gaf tegenover Formule1.nl een inkijkje tijdens de 24 Uur van Le Mans vorig jaar. De sim-coureurs van Redline kunnen het goed vinden met elkaar en er worden dan ook flink wat grappen gemaakt. 'Max en Atze zijn zo verschrikkelijk aan het ouwehoeren nu, haha! Nee, dat kan ik niet laten horen, dat doen we niet. Dit is echt jongens onder elkaar; het is ook een veilige plek voor die F1-jongens om gewoon zichzelf te zijn', vertelt Van Buren.

'Even scherp houden, hé'

Er is veel lof voor Verstappen binnen Redline, maar 'fanboys' zijn het niet. 'Max is gewoon goed in alles wat hij doet. Maar het hoeft ook niet de Max-show te worden. In het simmen is hij verdomd goed, hoort hij bij de beste. Maar in het echt is hij natuurlijk echt speciaal, dan zie je die jongen soms dingen doen, ja…', aldus Van Buren.

'Ik heb met Max afgesproken dat als hij geen poleposition rijdt, ik laat optekenen dat hij een pannenkoek is. Even scherp houden, hè', vervolgt Van Buren aan de start van een simrace. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws