Anderson: 'Verstappen kan Hamilton zijn ervaring overwinnen' Max Verstappen

Anderson: 'Verstappen kan Hamilton zijn ervaring overwinnen'

Door Rick Pasker 28 maart 2020 | 11:19


Nu het Formule 1-seizoen stil ligt, is er voor kenners genoeg tijd om vragen te beantwoorden van de fans. Gary Anderson ging tegenover The Race voornamelijk in op verschillende vragen omtrent de techniek, maar ook ging het over het gevecht tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

'Het is de strijd die we allemaal willen zien', trapt de ingenieur af over de strijd Verstappen-Hamilton. 'Lewis is nu 35 en Max is 22, dus er is een verschil van 12-13 jaar tussen de twee. Ze begonnen allebei op een vergelijkbare tijd met karten, dus Lewis heeft veel meer ervaring dan Max en veel meer racewijsheid. Hij is niet voor niets zesvoudig wereldkampioen.'

'Ik zou mijn geld op Verstappen zetten'

Anderson licht toe: 'Max is hier of daar nog een beetje rauw, maar rauw met een goed karakter. Hij is erg snel, zeer competitief en heeft enorm veel vertrouwen in zijn kunnen. Die twee tegenover elkaar is fantastisch. Maar ik denk echt dat ik mijn geld toch op Max zou zetten, omdat hij dat beetje extra agressie heeft om Lewis' ervaring te overwinnen', sluit de autosport-expert af. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws