Verstappen: 'Ik ga eerst mijn PC van het balkon gooien en een nieuwe kopen' Max Verstappen

Verstappen: 'Ik ga eerst mijn PC van het balkon gooien en een nieuwe kopen'

Door Christian Moerman 02 april 2020 | 08:33


Max Verstappen heeft gemengde resultaten behaald tijdens de vijfde ronde van de Real Racers Never Quit-competitie. De eerste race wist de Nederlander wederom te domineren, in de tweede race kwam hij op plaats 31 over de finishlijn. 

'Mijn PC crashte, zo simpel is het. Dat is jammer, want de snelheid was goed.  Toen ik terugkwam zag ik echter dat er al veel mensen uitgevallen waren', verklaart de Red Bull Racing-coureur. Verstappen deed ondanks de technische problemen nog een poging.

Maar het mocht niet baten, punten haalde hij niet meer. 'Al met al was het niet al te slecht, uiteindelijk kwam ik net buiten de punten terecht', met name na een uitstekende vertoning in race één was er ook zeker reden voor Verstappen om tevreden te zijn.

Simracen op Interlagos

Verstappen mocht van start op het Braziliaanse circuit op Interlagos. Dit circuit, waar hij in het 2019-seizoen ook de overwinning pakte, ligt hem wel: 'Er zijn niet heel veel bochten, maar het is leuk om op te rijden.'

'We zullen vrijdag zien waar we dan gaan racen. Maar ik ga eerst mijn PC van het balkon afgooien en een nieuwe kopen', grapt hij ten slotte volgens Verstappen.nl. Vrijdag wordt de laatste ronde verreden van de competitie, waarna de balans op zal worden gemaakt.

Voorlopig zal Verstappen nog gewoon eerste liggen. Kelvin Van der Linde, de nummer twee van de competitie, wist beide races in de punten te rijden maar haalde het podium in beide gevallen niet. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws