Rosberg: 'Je weet altijd dat Verstappen zijn ellebogen zal gebruiken' Max Verstappen

Rosberg: 'Je weet altijd dat Verstappen zijn ellebogen zal gebruiken'

Door Gino Haverkamp 05 april 2020 | 12:10


Oud-wereldkampioen Nico Rosberg is van mening dat Max Verstappen de meest irritante coureur is om tegen te racen. Dat laat de Duitser, die gedurende zijn carrière regelmatig de degens kruisten met de jonge coureur, weten aan Sky Sports.

'Max Verstappen, daar hoef ik niet over na te denken', antwoordt hij direct nadat hij de vraag krijgt voorgeschoteld. De twee kwamen elkaar in 2016 regelmatig tegen op de baan. Rosberg reed toen voor Mercedes, terwijl Verstappen net in zijn eerste jaar bij Red Bull Racing zat.

'Hij doet wat hij wil'

De 23-voudig racewinnaar benadrukt dat hij een fan van de Nederlander, maar dat maakte het niet minder vervelend om tegen hem te rijden. 'Hij is zo goed voor de sport. Maar toen hij in mijn buurt reed tijdens de Grands Prix in 2016, was het risico dat ik faalde tien keer groter dan normaal', zegt hij.

Vooral in de slotfase van het jaar, juist wanneer de titelstrijd op zijn hoogtepunt was, kwam Rosberg Verstappen vaak tegen op het asfalt. 'Tijdens de laatste vier races heb ik met hem moeten vechten voor positie en oh mijn God, dat was wat. Hij doet wat hij wil en je weet altijd dat hij zijn ellebogen zal gebruiken.' (foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
5 Apr 2020 om 22:47

ja huilend melkmuiltje
,max rydt in een inferieure auto en moet met een mindere auto,ryden tegen mindere goden zoals jij in een veeeel betere auto,dan moet je je vaak breder maken zodat ie nog enige kans heeft.maar je hebt het goed gedaan,middelmatig getalenteerd,maar je toch net sals bottas in de beste auto manouvreren,is ook een kunst,en ja nageven je hebt lewis verslagen,door onder z,n vel te zitten,maar kwa puur rauw talent,kom je niet in de buurt van max,maar dat weet ie zelf ook,vandaar dit soort gefrustreerde plaagstootjes,,,

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws