Palmer vertelt: 'Verstappen werd daarom gehaat onder veel coureurs' Max Verstappen

Palmer vertelt: 'Verstappen werd daarom gehaat onder veel coureurs'

Door Maurits Kappetijn 05 april 2020 | 17:05


Max Verstappen staat alom bekend om zijn gedurfde acties op de baan, maar die bravoure levert hem ook wel eens scheve gezichten op. Jolyon Palmer, die voor Renault twee jaar lang tegen de Nederlander reed, vertelt over zijn ervaringen met de Red Bull-coureur tijdens de Grands Prix.

In gesprek met Express blikt Palmer terug op de laatste officiële Esports-wedstrijd, de All-Star Cup. Daarin zag de Brit hoe Sebastian Montoya (zoon van Juan Pablo, red.) veel andere simracers kopzorgen bezorgde. Montoya deed Palmer denken aan Verstappen. 'Er waren in die simrace twee grote incidenten waar Montoya bij betrokken was, het had vooral allemaal te maken met op het randje racen. Van lijn veranderen tijdens het remmen, bijvoorbeeld.'

Palmer herinnert zich 'trucjes' Verstappen

'Het deed me denken aan Max', gaat Palmer verder. 'Verstappen zocht altijd de gaatjes op en deed veel dat in het grijze gebied van het FIA-wetboek viel. Daarvoor werd hij echt gehaat. Max paste overal die trucjes toe. Veel coureurs hadden er een hekel aan.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws