Quarantaine-update van Verstappen: 'Klaar voor een vliegende start' Max Verstappen

Quarantaine-update van Verstappen: 'Klaar voor een vliegende start'

Door Christian Moerman 07 april 2020 | 08:32


Max Verstappen zit net zoals de meeste Nederlanders gewoon in quarantaine. Via Instagram heeft Verstappen aangegeven dat het goed met hem gaat maar dat ook hij de nodige maatregelen treft ten gevolge van het coronavirus.

'Hi jongens, Max hier. Momenteel probeer ik zoveel mogelijk thuis te blijven vanwege het coronavirus', zo opent de Red Bull Racing-coureur. In Monaco mag je maximaal één uur per dag de straat op te trainen, wist Charles Leclerc eerder te verklappen.

Verstappen houdt zich voornamelijk bezig met fit blijven zodat hij klaar is om de strijd aan te gaan met Mercedes en Ferrari wanneer het seizoen van start gaat: 'Ik train hier veel. Om mezelf klaar te stomen voor het moment dat we weer gaan beginnen maak ik natuurlijk ook veel meters in de simulatie.'

Verstappen klaar voor de start

Alle Formule 1-coureurs staan in deze periode een beetje op standby. Omdat het nog onduidelijk is wanneer het Formule 1-seizoen precies van start zal gaan, is het noodzaak voor de coureurs om in optimale conditie te blijven: 'Zodra het seizoen weer begint sta ik klaar voor een vliegende start.'

'In de tussentijd hoop ik dat jullie gezond blijven en dat ik jullie allen weer zo snel mogelijk zie', zo sluit hij het bericht af naar zijn fans. De eerste geplande Grand Prix vindt voorlopig in Canada plaats, daar zouden zijn fans wellicht weer van hem kunnen genieten. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws