Frijns: 'Ik zou wel eens willen zien of Verstappen dan kampioen wordt' Max Verstappen

Frijns: 'Ik zou wel eens willen zien of Verstappen dan kampioen wordt'

Door Christian Moerman 07 april 2020 | 09:44


Formule E-coureur Robin Frijns denkt dat Max Verstappen nu tot de top van de Formule 1 behoort, maar dat er een hele sterke concurrent aan zit te komen. Die concurrent draagt de naam Charles Leclerc volgens de Nederlander.

Tegenover RTL GP geeft Frijns aan dat het duidelijk is wie nu de lakens uitdeelt binnen de koningsklasse van de autosport: 'Max is nu een beetje dé man in de Formule 1, samen met Lewis Hamilton.'

'Maar ik denk dat Leclerc er ook aan komt', vervolgt de man uit Maastricht, die tevens actief is in de DTM. Hij ziet de Monegask een opmars maken binnen Ferrari en verwacht dat het niet lang zal duren voordat hij aan komt kloppen bij het dominante duo.

Verstappen en Hamilton in dezelfde auto

Wanneer Verstappen en Hamilton in dezelfde auto zouden zitten, doen ze niet aan elkaar onder, meent Frijns: 'Ik zou wel eens willen zien of Verstappen dan kampioen wordt.'

'Maar in die wereld draait het om zoveel andere dingen, alles moet kloppen', concludeert hij. De sterkste coureur in een mindere auto zou het volgens Frijns zomaar af kunnen leggen tegen een minder goede coureur in de beste auto. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Donkeyshotme
9 Apr 2020 om 15:57

Als ze aan elkaar gaan zitten, moeten ze een kamertje nemen. haha ????

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws