Verstappen live te volgen in race voor Duits simrace-kampioenschap Max Verstappen

Verstappen live te volgen in race voor Duits simrace-kampioenschap

Door Wouter Hollemans 09 april 2020 | 19:28


Nu het raceseizoen stil ligt, zijn er vele initiatieven voor simraces met bekende coureurs. Verstappen is een fervent simracer en gaat nu ook meerijden in een Duitse raceserie, georganiseerd door de Duitse Motorsport bond (DMSB). Op 9 april rijdt hij de eerste races.

Op de avond van 9 april zal Max Verstappen zijn opwachting maken in de DSRC Spring Cup. De eerste race om te kwalificeren voor dit Duitse kampioenschap is op het circuit van Imola, waar in GT3 auto’s tegen elkaar geracet zal worden. Naast de Nederlander is ook DTM-coureur Bruno Spengler op de virtuele startopstelling te vinden. Er zijn twee races op deze avond, om 19.50 uur een race van 20 minuten en om 20.15 uur start een race van 45 minuten.

Simrace van Verstappen live te volgen

Het kampioenschap start met drie individuele races in april en mei. De winnaar kwalificeert zich direct voor het nationale kampioenschap, wat in juni gaat starten met zes races. Alle races zijn met GT3 bolides en wordt op verschillende bekende circuits verreden. De race zal live te volgen zijn via Youtube, de livestream is hieronder te zien. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws