Sainz: 'Ik stort mij er niet zo op als Verstappen en Norris' Max Verstappen

Sainz: 'Ik stort mij er niet zo op als Verstappen en Norris'

Door Christian Moerman 28 mei 2020 | 11:04


Carlos Sainz jr. vermaakt zich in de simulator, maar merkt dat hij er niet zo verslingerd aan geraakt is als enkele van zijn collega's. In tegenstelling tot Max Verstappen en Lando Norris, die fervent simracen, sport Sainz graag in de buitenlucht.

'De simulator en virtuele races? Ik vind het vermakelijk, maar ik stort mij er niet zo op als Norris en Verstappen doen. Ik heb thuis een simulator staan waar ik op train', merkt de Spanjaard op volgens La Gazzetta dello Sport. Hij start het apparaat geregeld op om te trainen, niet zozeer om zichzelf te vermaken.

De McLaren-coureur houdt zich voornamelijk bezig met in vorm blijven. Dit doet hij graag in de achtertuin: 'Ik vind simracen leuk, maar ik sport ook graag in de buitenlucht. Ik merk trouwens wel dat ik beter ben geworden in de simulator gedurende deze periode in quarantaine.'

Sainz overweegt Dakar Rally

Carlos Sainz sr., de vader van Sainz, is tweevoudig rally-wereldkampioen. Het heeft de toekomstig Ferrari-coureur aan het denken gezet, zou er ooit een samenwerking in zitten? Samen een Dakar Rally rijden zou hij dolgraag willen, maar Sainz sr. wordt er niet jonger op.

Het leeftijdsverschil zou volgens Sainz jr. misschien nét iets te groot zijn: 'Dat gaat denk ik niet. De Dakar Rally wil ik later in mijn carrière rijden, dan zou mijn vader ouder dan 70 zijn. Dan wil hij dat niet meer. Zeg nooit nooit, maar ik acht het onwaarschijnlijk.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Peter
28 May 2020 om 22:39

Sainz sr. wordt er niet ouder op. Dat zou ik ook wel willen :)

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws