Wolff: 'Voor Oostenrijk wordt het erg close met Verstappen' Max Verstappen

Wolff: 'Voor Oostenrijk wordt het erg close met Verstappen'

Door Joshua Jacobs 29 juni 2020 | 13:22


Teambaas Toto Wolff kan niet wachten tot het seizoen weer gaat beginnen maar vreest hardop voor Max Verstappen bij de seizoensaftrap in Oostenrijk. Met één week te gaan, hoopt hij dat de problemen bij Mercedes opgelost zijn zodat het team kan knokken.

'Het is goed om weer aan de slag te gaan. Er is geen spanning, alleen verwachting. Het lijkt op dat moment wanneer je een vis uit het water haalt. Al gaat het heel ongewoon zijn zo zonder afspraken en media. Nu tellen alleen de rondetijd en de prestaties.'

De rijders moeten de auto weer zien te begrijpen, net als de rest. Dat kan even gaan duren. Hij denkt dat iedereen de eerste vrije training lang weer moet wennen, meldt hij aan de Kronen Zeitung.

'Red Bull en Verstappen vormen hier een behoorlijk serieuze partij'

Red Bull Racing en Verstappen zijn hier altijd sterk. Verstappen zat de Mercedes-rijders zelfs in 2016, in zijn eerste jaar bij het team, al op de hielen en behaalde later twee overwinningen. 'Zij vormen hier een behoorlijk serieuze partij. Dat wordt heel erg close. Ook verwacht ik een snaarstrak gevecht tussen Red Bull en ons zelf voor het kampioenschap.'

Wel hoopt de Oostenrijker op optimale omstandigheden die zouden kunnen helpen. 'Laat het alsjeblieft geen 35 graden worden. Omgaan met de hitte en de relatieve hoogte daar waren niet bepaald de sterkste punten van onze motor.' Mercedes heeft zeker upgrades op de W11 gemonteerd. 'Hopelijk hebben we veel geleerd en beheersen dat probleem beter.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 

Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws