Verstappen: 'Iedereen werkt nu met een onbekend voertuig' Max Verstappen

Verstappen: 'Iedereen werkt nu met een onbekend voertuig'

Door Christian Moerman 29 juni 2020 | 12:07


Max Verstappen komt deze week weer in actie voor Red Bull Racing na een verlengde winterstop. Sinds de wintertests hebben de teams beperkt mogen sleutelen aan de Formule 1-bolides maar Verstappen verwacht dat de RB16 toch significant verschilt van de auto die in Barcelona op het circuit gezet is.

'Het wordt meer een vervolg op de wintertests dan dat wij vanaf nul beginnen. De auto zal verschillen van de auto die we gedurende de wintertests gezien hebben. Wij hebben namelijk allerlei updates meegenomen', geeft de Limburger aan tegenover Speedweek.

Verstappen denkt dat de rangorde gedurende de eerste sessie op de Red Bull Ring pas duidelijker wordt. Ook de andere teams weten dan beter waar ze aan toe zijn: 'We beginnen opnieuw en zullen in de eerste vrije training zien hoe we ervoor staan. Maar zo werkt het voor iedereen.'

Verstappen bevestigt onzekerheid

Uit de woorden van Helmut Marko bleek al dat Red Bull in het duister tast met betrekking tot de nieuwe toevoegingen aan de RB16. Verstappen stemt in en benadrukt dat er meer problemen zouden kunnen spelen bij de concurrentie: 'Iedereen werkt nu met een onbekend voertuig. Misschien dat sommige andere coureurs wat uit vorm zijn na deze lange winterstop.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws