Verstappen: 'Denk niet aan een hattrick op de Red Bull Ring' Max Verstappen

Verstappen: 'Denk niet aan een hattrick op de Red Bull Ring'

Door Christian Moerman 30 juni 2020 | 14:30


Max Verstappen heeft aangegeven dat hij Mercedes nog steeds als favoriet ziet voor het 2020-seizoen. Ook geeft de Nederlander aan zich niet enkel op de Grand Prix van Oostenrijk te focussen.

'Mercedes is het te kloppen team, zij zijn al zo lang zo dominant. Het wordt heel moeilijk om ze te verslaan, maar ik ben ervan overtuigd dat we sterker zijn geworden', merkt Verstappen op tegenover De Limburger.

Mercedes zal volgens Verstappen dus nog steeds het team zijn dat in principe vanaf pole position begint. Wel gaat hij de strijd met de Silver Arrows maar al te graag aan: 'Het is een mooie uitdaging om te proberen Mercedes te kloppen.'

Verstappen kijkt niet enkel naar de Red Bull Ring

Verstappen wist in 2018 en in 2019 de Grand Prix van Oostenrijk te winnen. Een overwinning in 2020 zou betekenen dat hij de derde race op de Red Bull Ring op rij wint. Daar focust Verstappen zich echter niet op: 'Ik denk niet echt aan een hattrick op dit circuit.'

'Ik word liever wereldkampioen. Het belangrijkste is dat we een competitieve auto hebben en dat ik op m’n best presteer', concludeert de Red Bull Racing-rijder. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws