Verstappen looft Honda maar waarschuwt: 'Concurrentie zit niet stil' Max Verstappen

Verstappen looft Honda maar waarschuwt: 'Concurrentie zit niet stil'

Door Christian Moerman 30 juni 2020 | 15:27


Max Verstappen heeft via Verstappen.nl vooruitgeblikt op het Formule 1-seizoen. Met de seizoensopener in Oostenrijk om de hoek is het de vraag hoe Red Bull Racing er in 2020 voor staat. Met name over Honda spreekt de Nederlander lovend.

Hoewel de wintertests al lang geleden lijken, blijft de informatie die Red Bull daar heeft weten te verzamelen nuttig: 'Het blijft relevant, alle data die we Barcelona vergaard hebben. We hebben een flinke stop gehad maar we weten waar we aan moeten werken.'

Honda kachelt door

Van Red Bull Racing weet Verstappen wel dat ze elk jaar alles op alles zetten om het gevecht aan te kunnen gaan met de concurrenten. Ook Honda heeft dit jaar haar steentje bijgedragen: 'Honda heeft keihard gewerkt gedurende de winter. Honda oogde zeer solide in de winter.'

'Ze kenden geen problemen en de topsnelheid zag er degelijk uit. Ik ben daar erg blij mee, ze werken continu door en zijn enorm gemotiveerd. Dat zie ik graag', vervolgt de achtvoudig Grand Prix-winnaar.

Verstappen waarschuwt voor concurrenten

Hoewel er bij de Japanse motorfabrikant dus flink gesleuteld is, verwacht Verstappen dat de relatieve winst niet enorm zal zijn. Bij de directe competitie, in de vorm van Ferrari en Mercedes, heeft men uiteraard ook alles op alles gezet om zo sterk mogelijk de winterstop uit te komen.

'De concurrentie zit niet stil', weet Verstappen. Daarom is een overwinning voor Red Bull in Oostenrijk niet vanzelfsprekend. 'We zullen dus snel uitvinden waar we precies staan', concludeert hij. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Verstappen blikt vooruit op Formule 1-seizoen 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws