Verstappen: 'Ik denk dat we een stuk sterker zijn' Max Verstappen

Verstappen: 'Ik denk dat we een stuk sterker zijn'

Door Marnik Kok 30 juni 2020 | 16:15


Max Verstappen kan niet wachten om weer te beginnen met racen. In de Talking Bulls podcast vertelt de Nederlander samen met teamgenoot Alexander Albon over de afgelopen maanden en de verwachtingen van het komende seizoen. 

Verstappen geeft toe dat het allemaal anders gaat worden, ook omdat er geen fans bij het circuit zijn: 'Natuurlijk is het heel anders, maar ik denk dat we ons gewoon moeten focussen op wat er op het asfalt gebeurt. We moeten de beste performance neerzetten.'

Albon, die vorige week al enkele rondes in zijn nieuwe RB16 reed, kan eveneens niet wachten tot er weer geracet wordt. 'De bolide voelde erg goed. De eerste drie rondes voelden heel snel omdat ik weer even aan een F1-wagen moest wennen. Het voelt wel anders dan vorig jaar, maar alles ziet er goed uit', verklaart de Thaise Brit.

Mercedes nog steeds de favoriet

De favoriet is nog steeds Mercedes, al hoopt de Nederlander daar verandering in te brengen: 'We willen Mercedes verslaan. Ze zijn nog steeds heel sterk, maar ik denk dat we als team genoeg geleerd hebben in de afgelopen jaren en ik denk dat we een stuk sterker zijn.'

Zaterdagmiddag gaan we zien waar de Formule 1-teams staan. In de kwalificatie zal de performance van de teams duidelijk worden en weten we waarschijnlijk of Verstappen een serieuze gooi naar de wereldtitel kan doen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws