Vermeulen en Verstappen sr. allebei afwezig op Red Bull Ring Max Verstappen

Vermeulen en Verstappen sr. allebei afwezig op Red Bull Ring

Door Christian Moerman 30 juni 2020 | 16:58


Max Verstappen zal het aankomende raceweekend in Spielberg aantreden zonder Jos Verstappen en Raymond Vermeulen. Zijn vader en zijn manager reizen niet af naar het Oostenrijkse circuit. Het is de eerste keer dat Verstappen zonder manager én zonder vader een race zal verrijden.

Tegenover De Limburger licht Vermeulen toe: 'Het is bijna een militaire operatie. Voor Jos en mij is daar geen rol weggelegd.' Het duo zou niet eens in de pitstraat mogen komen. Daarom heeft het weinig zin om aanwezig te zijn bij het evenement.

Alle Formule 1-werknemers zijn onderworpen aan strenge veiligheidseisen. Contact met de buitenwereld en mensen van buiten het team is daarom ook uit den boze. 'Iedereen is en blijft in zijn eigen bubbel en ook contact met mensen van andere teams is onmogelijk', weet Vermeulen. Het is voor Verstappen sr. en Vermeulen dus niet zinvol om mee te reizen naar Oostenrijk.

Verstappen sr. en Vermeulen willen later aansluiten

Dit betekent niet dat Verstappen het hele seizoen zonder fysieke steun van zijn vader en manager moet racen. 'Mochten er gedurende het seizoen versoepelingen komen, dan zullen we zeker weer ons gezicht laten zien', verzekert Vermeulen ten slotte. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws