Mazzola: 'Let vooral op Verstappen, de meest geconcentreerde van het stel' Max Verstappen

Mazzola: 'Let vooral op Verstappen, de meest geconcentreerde van het stel'

Door Christian Moerman 01 juli 2020 | 12:29


Luigi Mazzola, voormalig manager van het Ferrari test team, denkt dat met name Max Verstappen goed uit de verf zal komen het aankomende seizoen. De Italiaan heeft goede signalen gezien van de Nederlander, Red Bull Racing en Honda.

In een voorbeschouwing op 2020 laat Mazzola tegenover Autosprint weten dat hij de Limburger nauwlettend in de gaten houdt: 'Let vooral op Verstappen, de meest geconcentreerde van het stel. De wintertests in Barcelona hebben ons duidelijke aanwijzingen gegeven.'

'Qua snelheid wijzen alle pijlen naar Mercedes en Red Bull, boven Ferrari. De toenemende aerodynamische ontwikkelingen van 2020 zouden na het uitstekende 2019-seizoen een natuurlijke verbetering moeten zijn bij Red Bull', vervolgt de ervaren ex-Formule 1-man.

'Honda heeft de ontwikkelingsslag voortgezet'

Ook Honda heeft afgelopen winter flink gas gegeven om op gelijke hoogte te komen met Mercedes wat PK's betreft. Mazzola is dit opgevallen: 'Ik heb positieve verwachtingen rondom de Honda-krachtbron, die vorig jaar ook al aanzienlijk beter presteerde dan het jaar daarvoor.'

'Honda heeft deze ontwikkelingsslag voortgezet en het zou mij echt verbazen als ze niet competitief zijn. Verstappen lijkt mij de coureur die zich het meest op zijn voorbereiding heeft gefocust. Ik denk dat we bovendien niet moeten vergeten dat de Red Bull Ring een goed circuit is voor de Nederlander', concludeert Mazzola. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Steel de show met deze te gekke Van Gameren-petjes!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws