'Als Ferrari de Mercedessen niet kan ondermijnen, doet Verstappen dat wel' Max Verstappen

'Als Ferrari de Mercedessen niet kan ondermijnen, doet Verstappen dat wel'

Door Christian Moerman 02 juli 2020 | 12:54


Giusto Ferronato, redacteur bij La Gazzetta dello Sport, geeft aan dat hij een perfecte rol weggelegd ziet voor Max Verstappen het komende jaar. De Nederlander is volgens het Italiaanse medium klaar om zijn rivalen te verrassen.

'Als Ferrari de Mercedessen niet kan ondermijnen, dan doet Verstappen dat wel. Met een verlengd contract bij Red Bull Racing staat de Nederlander klaar om zich vast te bijten in de concurrentie', geeft Ferronato aan in zijn voorbeschouwing van het Formule 1-seizoen.

Waarom is Verstappen volgens hem de uitverkorene om dit te doen? 'Met vijf seizoenen op naam is hij op 22-jarige leeftijd al een van de veteranen in de sport. Er zijn maar weinig mensen die van mening zijn dat Verstappen geen wereldkampioen kan worden.'

Opportunistische Verstappen

Verstappen heeft in het verleden laten zien dat hij op het juiste moment op de juiste plek kan zijn. Zo won hij zijn eerste Grand Prix in 2016 toen Lewis Hamilton en Nico Rosberg elkaar van het circuit reden. Ferronato: 'We hebben het over een coureur die zijn kans altijd pakt wanneer Mercedes in de problemen gekomen is de afgelopen jaren.'

'Dit kan bij de voorbeschouwing van het Formule 1-seizoen niet onopgemerkt blijven', besluit hij. Als er zich een mogelijkheid voordoet om de Mercedes-coureurs een oor aan te naaien, zal Verstappen deze volgens de Italiaan zeker niet laten liggen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws