Hamilton weet meer: 'Red Bull wordt de primaire tegenstander' Max Verstappen

Hamilton weet meer: 'Red Bull wordt de primaire tegenstander'

Door Christian Moerman 03 juli 2020 | 11:19


Lewis Hamilton heeft aangegeven dat hij Red Bull Racing als gevaarlijkste tegenstander ziet. Op de Red Bull Ring presteert het Oostenrijkse raceteam goed en specifiek één coureur heeft al tijden laten zien dat de baan in Spielberg hem erg goed ligt.

F1-insider vroeg de Mercedes-coureur naar wie hij dacht dat zijn grootste concurrent zal zijn in Oostenrijk. Naast zijn teamgenoot wijst hij naar Red Bull: 'Zij zagen er gedurende de wintertests erg sterk uit.'

'Naar mijn mening wordt Red Bull de primaire tegenstander. Verstappen is bovendien altijd sterk op dit circuit. Het zal een pittige uitdaging worden, we weten hoe goed Max is', geeft de zesvoudig wereldkampioen voorzichtig aan.

Mercedes sleutelt aan de W11

Mercedes neemt - zoals vrijwel elk ander team - genoeg aan updates en verbeteringen mee naar de Red Bull Ring. Het geeft Hamilton vertrouwen in de W11: 'We zouden in een betere uitgangspositie moeten verkeren na alle verbeteringen die we aangebracht hebben aan de auto.'

In 2018 en 2019 wist Verstappen de Grand Prix van Oostenrijk te winnen. De meest recente overwinning van de Brit dateert uit 2016, Hamilton wist pas één keer een race in Spielberg te winnen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws