Red Bull liet achterste van de tong niet zien: 'Hebben nog meer motorstanden' Max Verstappen

Red Bull liet achterste van de tong niet zien: 'Hebben nog meer motorstanden'

Door Marnik Kok 03 juli 2020 | 17:12


Alexander Albon bevestigt dat Red Bull nog niet het achterste van zijn tong heeft laten zien. Volgens de teamgenoot van Max Verstappen staan er nog een aantal ongebruikte standen op de Honda-krachtbron, die morgen gebruikt gaan worden. 

'We weten dat er nog werk aan de winkel is bij zowel de korte als de lange run, maar we hebben nog een aantal standen op de motor voor morgen', vertelt de Red Bull-coureur op het circuit in Spielberg. Hij kijkt tevreden terug op een eerste dag van het nieuwe seizoen. 

Red Bull ondanks goede dag niet aan kop

Waar Albon claimt dat het een goede dag is geweest, is dat niet gelijk terug te zien in de uitslag van de vrije trainingen. Verstappen en Albon eindigden respectievelijk op de achtste en dertiende plaats in het klassement. Mercedes eindigde, zoals de laatste jaren vaker is gebeurd, op de eerste en tweede plaats.

Met de nieuwe motorstanden is het hopen op een verbetering: verwacht wordt dat Red Bull in het 2020-seizoen eindelijk een gooi kan doen naar de wereldtitel. Hoe ze er voor staan zien we morgen, tijdens de eerste kwalificatie van het jaar. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Denk jij dat Max Verstappen de GP van Oostenrijk wint? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws